Graafinen suunnittelu


Graafinen suunnittelu on visuaalista viestintää. Siihen kuuluu mm. mainonnan suunnittelu, painotuotteiden suunnittelu, sähköisten medioiden ulkoasujen suunnittelu, kuvitukset, animaatiot, elokuvat, yritysilmeet, logot, pakkausten ulkoasujen suunnittelu, kyltit, opasteet ja merkit.

Graafisen suunnittelijan työtä näkee joka päivä sadoissa eri yhteyksissä. Kahvi- ja muropaketit tervehtivät aamujamme päivän lehden kanssa. Liikenne ei toimisi ilman liikennemerkkejä. Lisäväriä kadun vilinään tuovat katumainokset. Kaikki meitä ympäröivät viestit ja niiden ulkoasut on jonkun täytynyt suunnitella. Visuaalisesti esitettyinä asiat ovat paremmin ymmärrettäviä, ja tekstin luettavuus paranee huomattavasti, kun visuaalisuus on sitä tukemassa.


Bonelius logo

Grafiikkastartti 1000 € alv 0%

Yrityksen brändin rakentamisen ensi askel on uuden logon suunnittelu. Olemme räätälöineet tämän paketin erityisesti aloittavia pienyrityksiä ajatellen. Logo suunnitellaan sinun yrityksesi toimintaa kuvaavaksi ja aikaa kestäväksi. Logo toimitetaan kaikissa tarvittavissa muodoissa esim. painotöihin ja nettiin optimoituina. Tämän paketin mukana toimitamme vakiomuotoisen graafisen ohjeiston kaupan päälle.

Kuvassa homeopaatti Elina Boneliuksen logo, joka perustuu hänen omaan allekirjoitukseensa.


 

Oicon logo

Logopaketti 1850 € alv 0%

Visuaalinen ilme yhdessä paketissa. Logo suunnitellaan sinun yrityksesi toimintaa kuvaavaksi ja aikaa kestäväksi. Logo toimitetaan kaikissa muodoissa, esim. painotöihin ja nettiin optimoituina. Mukaan tulevat painovalmiit käyntikortit 1–8 henkilölle, kaksi dokumenttipohjaa ja ilmoituspohja yrityksen uudelle ilmeelle tehtyinä, sekä kattava graafinen ohjeisto.

Kuvassa konsulttiyritys Oiconin logo, josta kaksi versiota asiakkaan toivomuksesta.


 
 

Pöykkölästä maailmalle

Taittotyöt

Teemme niin painettavat kuin sähköiset taittotyöt pitkällä kokemuksella ja tuoreella otteella, juuri teidän brändinne näköisinä. Oikein tuotettu taittotyö on tärkeä osa yrityksen brändin ylläpitämistä ja rakentamista.

Kuvassa kirja Pöykkölästä maailmalle, joka on palkittu vuoden 2017 sukukirjana.


 


tekstipalvelut

Tekstityöt

Autamme myös tekstin tuottamisessa ja oikoluvussa. Teemme tekstistä jäsennellyn ja helppolukuisen, kuhunkin tarkoitukseen sopivan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, sillä meillä on paljon osaamista ja hyvät yhteistyöverkostot!